OVER WANDERLAND

Stel u zelf de vraag; 

Waar kunt u de dag van vandaag nog eens ‘een dansje placeren’ in een belevingsvolle omgeving?

Het is vanuit die nood dat het concept Wanderland ontstaan is, een plaats waar elk zijn ‘Wanderlust’ kan vervolledigen. Niet zomaar een evenement maar een plaats van verbazing en beleving waar gelijkaardige samenkomen om de sleur en het mondaine van de dagdagelijkse wereld te vergeten en zich te wanen in een oord van verwondering.

BELEVING VIA de 5 ZINTUIGEN

Wanderland brengt Vlaamse klassiekers in de danswereld terug, voorziet een belevenisvolle sfeer en aankleding, een spectaculaire show en een thema die doorgezet wordt tot in het kleinste details.

Een avondje Wanderland is meer dan alleen dansen, het is samenkomen, samen beleven en alle zintuigen laten prikkelen...

HOREN

Een uitgebreid aanbod aan artiesten zullen de revue passeren, van oudgedienden tot nieuwe talenten, deuntjes van toen en nu. Met als headliners REGI en 2FABIOLA onder het wereldwijde centrale thema DANCE en EDM

PROEVEN

Voorafgaand aan het evenement wordt een heuse Dinnershow op poten gezet, bereid door Chef Glenn Vanden Broucke (‘t Nieuw Walnutje) geaccompangneerd met een 3-delige liveshow en dit op zaterdag 13 mei. Tijdens het evenement wordt een foodstand voorzien die de beste verse gerechten/snacks bied.

ZIEN

Een ware thematische stage zal herrijzen in dit industriële gebouw. Een samenspel van Griekse oudheid, water en nautische elementen in combinatie met een state-of-the-art video, laser en lichtshow. Van dans tot wateracts, niets zal ontgaan worden aan uw ogen.

VOELEN

Waan u als een geëerd burger van het Atlantische rijk. Het Entrepot wordt van top tot teen omgebouwd en aangekleed om u een onderwater gevoel te geven, speciale cocktails/dranken en bottle/table service zullen ervoor zorgen dat u zich exclusief en gewild voelt.

RUIKEN

Bij het thema Atlantis denken we aan de zee, het zoute, het zilte. Alle ‘wanderers’ zullen zich in de oceaan wanen en specifieke geuren zullen door gans het complex zweven om u als het ware mee te voeren in dit spektakel.

PRAKTISCH

Wanderland is een ‘adults-only’ evenement. Identiteitscontrole zal plaatsvinden bij de ingang van het evenement.

Vrijdag 12 mei 2023: 18 jaar en ouder
Zaterdag 13 mei 2023: 21 jaar en ouder

Dinnershow (Zaterdag 13 mei 2023)

Van 18u30 – 21u30 (deuren open vanaf 17u30) en aansluitend het event van 21u30 – 06u00

Event

Van 21u30 – 06u, de verkoop van bonnen stopt om 5u30 en de verkoop van drank/eten stopt om 5u45.

Kaarten & Ingang

De kassa voor kaarten en de ingang sluit om 02u00 (Nadien is het niet meer mogelijk om toegang te krijgen tot de locatie, zelfs met een geldig toegangsticket)

IN = IN & OUT = OUT 

We raden bezoekers af om met de auto te komen, tenzij er gecarpoold wordt met een bob of  bobbin.

Wagen

Houd er rekening mee dat er bij de ingang gelimiteerde parkeerplaatsen aanwezig zijn. Wij raden aan om gebruik te maken van de gratis randparking (Lodewijk Coiseaukaai 75) op 5 min wandelen.

Fiets

Er is een grote (onbewaakte) fietsenstalling voorzien bij de ingang van het evenement.

Trein

Wanderland is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de trein raak je tot in het station van Brugge. Meer informatie over de trein en bijhorende uurregelingen kan je terugvinden op www.nmbs.be.

Bus

Er stoppen verschillende bussen op wandelafstand van het evenement aan halte ‘Brugge Haven’. Voor meer info over de dienstregeling van De Lijn ga naar https://www.delijn.be/nl/routeplanner/.

Taxi

Maak gebruik van 1 van de vele taxi’s in Brugge of aan het station. Verder voorzien wij ook taxi’s aan d ingang om u veilig thuis te brengen. 

Vooraf een taxi reserveren? Dat kan makkelijk via Taxi Sam (+32 470 67 71 01)

 

BONNEN

Op verschillende punten zal het mogelijk zijn om bonnen te kopen voor het aankopen van drank en dit zowel met Cash als Bancontact/Kredietkaart.

U kunt ook vooraf al bonnen bestellen die u dan makkelijk kan halen aan één van de afhaalpunten. (Verkoop weldra online)

Vip

In de VIP is er een bottle service waarbij u rechtstreeks kunt bestellen en betalen bij één van de obers met cash of kaart .

Foodstanden

Bij de foodstanden is het enkel mogelijk met Cash of kaart te betalen en zijn de bonnen niet geldig

Vestiaire

Bij de vestiaire is het mogelijk om zowel cash, met kaart of met bonnen te betalen

Toilet

Voor het toilet betaald u voor een ganse avond uw bandje enkel met bonnen.

GELUID

Er zullen gratis oordopjes beschikbaar zijn tijdens het evenement aan de vestiaire en het toilet.

DRANK

Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen, alle dranken dienen ter plaatste gekocht en geconsumeerd te worden.

ROKEN

Het is ten strengste verboden om in het gebouw te roken, vapen of gebruik te maken van gelijk welk ander rookmiddel. Er is buiten een gezellige en overdekte ruimte voorzien waar u in alle genot kunt genieten van uw pretstok.

DRUGS

Wanderland voert een absoluut nultolerantiebeleid met betrekking tot drugs.

Het is verboden drugs te gebruiken, te verhandelen en/of in bezit te hebben. Als je wordt betrapt op het gebruik en/of handelen in drugs of als je drugs in je bezit hebt, wordt je van het evenement verwijderd. We zullen erop toezien dat iedereen zich aan deze regel houdt. Relevante incidenten worden overgedragen aan de politie.

VOORWERPEN

Het is niet toegestaan de locatie te betreden met de volgende voorwerpen: dieren, eigen eten en drinken, spuitbussen, drugs (m.u.v. medicijnen op vertoon van een doktersbriefje), glas, blikjes, plastic flessen, wapens , voetbalclubvlaggen, -stokken, wandelstokken (exclusief medische krukken en hulpmiddelen), spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, stompe, steek- of steekwapens of vuurwapens of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt , items die een negatief effect kunnen hebben op de veiligheid, gezondheid of het welzijn van de bezoekers, sprays, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels en elk ander item dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.

Aanwijzingen en instructies van het (beveiligings)personeel dienen direct te worden opgevolgd. Bij verdenking of daadwerkelijk bezit van illegale of gevaarlijke wapens is de beveiliging bevoegd u aan te houden en de politie in te schakelen.

VIP WANDERER BOOKING

ChoosE and book your
VIP WANDERER Experience

This website uses cookies to make sure you have the best experience, by clicking you accept our use of cookies. More info​